Zimska služba počela sa radom

Čistoća AD / Vijesti Zimska služba počela sa radom

cist_admin
16/11/2016

Snijeg nas neće iznenaditi. Zimska služba je spremna za prve snježne padavine. Nabavljene su dovoljne količine soli i abrazivnog materijala, obnovljen je vozni park, pa banjalučka Čistoća spremno čeka prve pahulje.

„Čistoća je obezbijedila sve materijalno tehničke i ljudske resurse da rad zimske službe protekne prema predviđenom planu. Raspolažemo dovoljnim količinama abrazivnog materijala i posipne soli. Zvanično, rad zimske službe traje od petnaestog novembra do petnaestog marta. Kao što vidite, mi smo spremni za prve pahulje i sigurno nas snijeg neće
iznenaditi.“Uže gradsko jezgro čistiće Niskogradnja, Eko euro tim i Čistoća. Po zonama. Mehanizacija je spremna. U to se uvjerio i šef odsjeka za komunalne poslove grada Banjaluka Draženko Kenjalo „Mi smo programom zimske službe definisali potrebnu mehanizaciju i radnu snagu za svako područje. Samo preduzeće Čistoća angažuje 40 vozila, a ukupno zimska služba broji preko 100 vozila. U Gradskoj upravi podsjećaju da su i građani dužni tokom zime uklanjati snijeg i led ispred svojih ulaza.

VIDEO PRILOG

FOTO GALERIJA

ETIČKA LINIJA

ČISTOĆA NA FACEBOOK-u