JAVNA HIGIJENA „Čistoća“ kupila novo vozilo za odvoz smeća

Čistoća AD / Vijesti JAVNA HIGIJENA „Čistoća“ kupila novo vozilo za odvoz smeća

cist_admin
26/06/2019

Konstantan porast krupnog otpada po gradu iziskuje potrebe za dodatnim čišćenjem, jer je evidentno da se iz godine u godinu povećavaju količine otpada, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić koji je u krugu preduzeća AD „Čistoća“, prisustvovao prezentaciji novog vozila za odvoz kućnog otpada.
– Kako je počela građevinska sezona vidi se da na terenu ima dosta građevinskog otpada, jer se sve izbacuje na standardna mjesta za kućni otpad, zbog čega se pojavljuju divlje deponije uz same kontejnere – istakao je gradonačelnik.

On je podsjetio da je prošle godine nabavljeno više od 200 kontejnera, a da potrebno još 500.

– Imamo namjeru da dodatno ulažemo u nabavku posuda za odlaganje smeća, ali i da tražimo da se dodatno pojača ručno čišćenje grada – rekao je Radojičić.
Direktor „Čistoće“ Aleksandar Bajić je rekao kako je u nabavku novog vozila uloženo više od 400 hiljada maraka.

– Ovo je četvrto vozilo sa bočnim utovarom koje će doprinijeti da imamo bolju uslugu. Da bi održali grad čistim, moramo svi dati svoj doprinos- rekao je Bajić.

On je ujedno najavio da će u pojedinim dijelovima grada biti povećana frekvencija odvoza smeća, posebno u onim gdje se smeće odvozi dva puta sedmično.

vijest je preuzeta sa srpskainfo.com

Video prilog

POSLEDNJE VIJESTI

OBAVJEŠTENJE: Obustavljen rad sa strankama

16.03.2020 | cist_admin

Obavještavaju se korisnici usluga da društvo “Čistoća” AD Banja Luka, u skladu sa mjerama za sprječavanje širenja korona virusa do daljnjega neće imati organizovan rad sa strankama.   Uprava društva.

JAVNA HIGIJENA „Čistoća“ kupila novo vozilo za odvoz smeća

26.06.2019 | cist_admin

Konstantan porast krupnog otpada po gradu iziskuje potrebe za dodatnim čišćenjem, jer je evidentno da se iz godine u godinu povećavaju količine otpada, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić koji je u krugu preduzeća AD „Čistoća“, prisustvovao prezentaciji novog vozila...

19. Sjednica skupštine akcionara

24.05.2019 | cist_admin

19. sjednica Skupštine akcionara Čistoća AD Banja Luka zakazana je za 27.06.2019. u 12:00 časova u prostorijama Društva. U nastavku su dokumenti: Poziv za 19. godisnju sjednicu Skupstine akcionara Drustva Cistoca AD Banja Luka Prijedlozi Odluka 19.godisnje sj.Skupstine akcionara...

ETIČKA LINIJA

ČISTOĆA NA FACEBOOK-u